EVENTURE ACADEMY

DE EVENTURE ACADEMY STAAT VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN DE GARANTIE VAN KWALITEIT

Wij, als Eventure team, vinden het ook belangrijk om te investeren in onze medewerkers. Dit doen wij door onder andere trainingen en workshops aan te bieden. De medewerkers krijgen hierdoor de kans om zich te ontwikkelen. Zowel in hun vaardigheden en (product-) kennis. Hierom hebben wij de Eventure Academy opgezet!

Wij willen de kennis van onze medewerkers ook naar een hoger niveau tillen. Dit doen wij door onze eigen kennis, maar ook vaardigheden te delen. De Eventure Academy is onderdeel van Eventure. Binnen de Eventure Academy kunnen medewerkers kiezen welke vaardigheid ze willen optimaliseren, bijvoorbeeld het biertappen!

Het doel van de Eventure Academy is dat alle medewerkers hun praktische skills een oppepper kunnen geven, oftewel zichzelf ontwikkelen. Daarnaast biedt Eventure verschillende workshops aan in het teken van bijvoorbeeld productkennis. Bij productkennis leer je onder andere meer over producten en de merkbeleving op festivals. Daarnaast zullen er gastcolleges plaatsvinden van sprekers uit de festivalwereld. In deze gastcolleges krijg je de unieke kans om meer inzicht te krijgen in de festivalwereld vanuit een oogpunt van toonaangevende organisaties.

Persoonlijke ontwikkeling

Verhoging van kwaliteit

Locaties in Nijmegen & Amsterdam

Gratis voor Eventure medewerkers

Aanmelden in de Eventure app

VAARDIGHEDEN

Hierbij kun je denken aan:

Leiderschapstraining
Biertap & Bladlooptraining

PRODUCTKENNIS

PRODUCTKENNIS

Hierbij kun je denken aan:

Wijncursus
Jack Daniels Workshop
Bacardi Workshop

GASTCOLLEGES

GASTCOLLEGES

Hierbij kun je denken aan gastcolleges van:

Matrixx
LOC7000
MOJO

Alle trainingen en workshops van de Eventure Academy zijn bovendien voor Eventure medewerkers gratis! Werk je niet bij Eventure maar ben je toch geïnteresseerd? Niet getreurd, je kan ook deelnemen aan onze verschillende trainingen en workshops. De prijzen per training of workshop staan aangegeven op deze website.

Join our festival crew!

0