Verouderde browser


Het lijkt er op dat de browser die je gebruikt niet wordt ondersteund. Voor een optimale ervaring van onze website raden we je aan om je browser naar een modernere versie te updaten.

Menu

On track


Eventure is een betrouwbare partner op het gebied van festivalcrew, hostesses en urenregistratie.

Door onze jarenlange ervaring weet Eventure met onze festivalcrew precies welk gezicht we het evenement of festival moeten geven. Overtuigd van onze meerwaarde in de verkoop van drank nemen we samen met de opdrachtgever het risico door een volledige crew in te zetten op basis van muntafdracht. Zo is er geen omkijken meer naar de ontvangst, aansturing en begeleiding. Wij regelen het wel.

Vanwege de vele vraag van onze partners naar ervaren hostesses, heeft Eventure besloten hier een speciaal label voor op te zetten. De hostesses van Excellence zijn ervaren in de horeca en breed inzetbaar op bijvoorbeeld congressen, beurzen en in VIP-bars.

De gewerkte uren registreren we met TimeTracker, een eigen ontwikkeld systeem waarmee alle gewerkte uren eenvoudig te bekijken en te downloaden zijn.

Zowel Excellence als TimeTracker zijn onafhankelijk van elkaar of Eventure in te zetten. Uiteraard is een gecombineerde inzet ook mogelijk zodat geprofiteerd kan worden van de brede inzetbaarheid met maar één partner.

Get in touch

© Eventure 2018
WhatsApp Eventure