Verouderde browser


Het lijkt er op dat de browser die je gebruikt niet wordt ondersteund. Voor een optimale ervaring van onze website raden we je aan om je browser naar een modernere versie te updaten.

Menu

Work hard, play hard


Wanneer je op koers wil blijven, kan en mag je niet ontsporen. Wil je op schema blijven, dan moet je goed plannen en hard werken. De juiste route kiezen. We werken in een rechte en gecontroleerde lijn naar ons doel toe en gaan met volle kracht vooruit. Stilstand of twijfel is voor ons achteruitgang.

Eventure snapt de festivalcultuur als geen ander. We weten wat organisaties van ons verwachten en wat er nodig is. Precisie, discipline en enthousiasme. Inspelen op onverwachte zaken. Flexibliteit, eerlijkheid en vertrouwen. Wij bieden en verwachten partnerschap op alle vlakken. Honderd procent toewijding is vanzelfsprekend en een minimum om de beste kwaliteit te bieden.

Eventure treedt op als risicopartner van de organisator. Onze organisatie draagt mede het risico door zich uit te laten betalen aan de hand van de drankverkoop. We zijn dus niet alleen een gelijkwaardige partner door onze ruime ervaring, maar op alle vlakken.

Uit onze ervaring is gebleken dat aan efficiëntie nog veel te winnen is als het gaat om personeelsinzet in de horeca op evenementen en festivals. Hierdoor worden vaak meer kosten gemaakt dan nodig is. We hebben de ervaring en kennis die van wezenlijk belang is om de inzet en aantallen personeel te bepalen. Daarbij kijken we naar het aantal bars, de opstelling en logistiek, het assortiment, het programma, publieksstromen en margebewaking.

Deze zaken staan rechtstreeks in verband met het bewaken van kwaliteit. Een goed product presenteren op een omzettechnisch verantwoorde wijze.

 

© Eventure 2018
WhatsApp Eventure