Verouderde browser


Het lijkt er op dat de browser die je gebruikt niet wordt ondersteund. Voor een optimale ervaring van onze website raden we je aan om je browser naar een modernere versie te updaten.

Menu

Wil jij werken op festivals?


Eventure is een evenementen uitzendbureau en neemt de inzet van festivalpersoneel voor zijn rekening. Ga je met ons mee naar alle festivals?

Helaas zijn de inschrijvingen bij Eventure op dit moment gesloten. Waarschijnlijk kun je je rond februari 2019 weer bij ons inschrijven. Hou hiervoor onze Instagram en Facebook in de gaten!

Als onderdeel van de Eventure crew ga je aan de slag als allround festivalmedewerker. Je kan gaan werken achter de bar, in de kassa, in de foodstand of als ticketscanner. Je werkt bij Eventure op de leukste grote en kleine evenementen zoals: Concert at Sea, Lowlands, Down the Rabbit Hole en Emporium.

Om voor Eventure aan de slag te gaan op festivals of evenementen is er één belangrijke voorwaarde: iedereen dient 18 jaar of ouder te zijn. Horecaervaring is geen must! We vinden het veel belangrijker dat we met enthousiaste en betrouwbare mensen werken die veel inzet tonen binnen een team.

Wat biedt Eventure jou?

  • Samenwerken in een jong en enthousiast team, waar teamwork voorop staat
  • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld barhoofd
  • Vrijheid; jij mag zelf bepalen wanneer en hoeveel je wilt werken!
  • Gratis vervoer vanaf Nijmegen Centraal Station
  • Salaris: 7,00 – 11,45 euro per uur, inclusief reserveringen.
  • Samenwerken met je vrienden/vriendinnen!

 

© Eventure 2018
WhatsApp Eventure