BIERTAP EN BLADLOOP-TRAINING

“TAPPEN EN BLADLOPEN IS NET ALS FIETSEN, JE VERLEERT HET NOOIT.”

Werk jij in de horeca maar weet jij nog niet hoe je perfect een biertje kunt tappen? Of zou je graag meer klussen willen aannemen maar kun je nog niet goed met een dienblad lopen? Dat leer je tijdens deze training. Ook leer je het perfecte biertje te tappen, met alle do’s en don’ts!

Voor Eventure medewerkers is deze training gratis en kun je je via de Eventure app aanmelden. Als je niet voor Eventure werkt kun je je via onderstaande button aanmelden door te mailen naar info@eventure.nl. Vermeld hierbij duidelijk in welke training(en) je geïnteresseerd bent.

± 17:00 – 21:00
uur

Certificaat

Nijmegen

Medewerkers: Gratis

Niet-medewerkers:

€20,-

2 maart 2020

1 april 2020

11 mei 2020

8 juni 2020

whatsapp-image-2018-12-18-at-11.42.31

De biertap en bladloop-training is één avond waarop je beide vaardigheden in de praktijk zult leren. Na deze avond zul jij de tap-techniek beheersen en kunnen toepassen. Bij de bladloop-training zul je leren om professioneel een dienblad te dragen met maar drie vingers. Welke techniek moet je nou toepassen tijdens het bladlopen om zo min mogelijk belast te worden?

Beide trainingen zullen voornamelijk bestaan uit het zelf oefenen in de praktijk. Met de juiste informatie en begeleiding zul jij na deze avond het perfecte biertje tappen, een dienblad vol met biertjes veilig naar de tafel kunnen brengen. De training is inclusief drankje, persoonlijke begeleiding en certificaat.

De volgende onderdelen komen aanbod:
– Tap-techniek
– Perfect Serve
– Bladloop-techniek
– Praktijkoefeningen

± 18:00 – 20:30
uur

Certificaat

Nijmegen

Medewerkers: Gratis

Niet-medewerkers: €20,-

12 februari

Leiderschapstraining

“Leiderschap is mensen laten zien dat ze meer kunnen dan ze zelf dachten.”

Heb je altijd al ambitie gehad om leiding te geven, maar geen idee waar je moet beginnen? Deze training gaat jou daarbij op weg helpen! Voor Eventure medewerkers is deze training gratis en kun je je via de Eventure app aanmelden. Als je niet voor Eventure werkt kun je je via onderstaande button aanmelden door te mailen naar info@eventure.nl. Vermeld hierbij duidelijk in welke training(en) je geïnteresseerd bent.

Deze workshop leidinggeven leert je de basiskennis die je nodig hebt. Hierbij gaan we samen bespreken wat leidinggeven nou eigenlijk is en wat het voor jou als beginnend leider inhoudt.

De volgende onderdelen komen aan bod:
– Wat is leidinggeven?
– De verschillende stijlen van leiderschap
– Wat zijn groepsfases en hoe geef je daar leiding aan
– Praktijkoefeningen

Leer je rol als leidinggevende optimaal te benutten. Bekijk welke stijl het beste bij jou past en leer deze toepassen in de praktijk. Na deze workshop heb je de handvatten om je team de juiste sturing te geven. De training is inclusief drankje, theorie, praktijk en certificaat.

Lowlands
0