VEELGESTELDE VRAGEN

Of je nou een nieuwe werknemer bent of juist al een tijdje bij ons werkt, het kan altijd zijn dat je ergens vragen over hebt. Daarom hebben wij een speciale pagina gemaakt waar wij veelgestelde vragen voor je beantwoorden. Neem vooral een kijkje op deze pagina als je ergens meer informatie over zoekt. Mocht je vraag nog steeds onbeantwoord blijven, dan kan je altijd even naar kantoor bellen op 024-3603121 of mailen naar naar info@eventure.nl!

EVENEMENTEN

Waar kan ik de agenda vinden?

Leuk dat je wilt weten op welke evenementen je aan de slag kunt! Uiteraard is het dan handig om alvast een planning te kunnen maken. Op de website is onze agenda hier te vinden. Daarnaast kan je, mits je al een werknemer bij ons bent, de agenda vinden in de Eventure app onder het tabblad Klussen. Wij werken onze agenda vaak bij met de nieuwste evenementen, dus neem regelmatig een kijkje in de Eventure app en op de website!

Hoe kan ik mijzelf inschrijven voor evenementen?

Je hebt een evenement gevonden waar je graag wil gaan werken. Wat nu? Als je in de Agenda een evenement hebt gevonden waar je graag zou willen werken, kan je jezelf op beschikbaar zetten. Dit kan op 2 manieren:

De eerste optie is om jezelf in te schrijven via onze Eventure app die je kan downloaden in de App store en de Google Play Store. Eenmaal in de app, ga je naar het kopje Klussen om je beschikbaarheid in te voeren. Wanneer je ook daadwerkelijk ingepland bent voor een evenement, dan zal deze onder het kopje Mijn Diensten verschijnen.

Als tweede optie kan je altijd even naar kantoor bellen om je op beschikbaar te laten zetten. Dit kan op het telefoonnummer 024-3603121.

Krijg ik reiskostenvergoeding?

Helaas! Bij Eventure krijg je over het algemeen geen reiskostenvergoeding, tenzij anders aangegeven staat in de briefing. Het is natuurlijk niet de bedoelingen dat je je salaris kwijt bent aan reiskosten en daarom denken wij graag met jullie mee!

Bij grote evenementen regelen wij vaak gratis bussen vanuit Nijmegen. Daarnaast hebben wij voor kleinere evenementen Eventure auto’s die beschikbaar gesteld kunnen worden voor werknemers. Als laatste hebben wij een Facebookgroep opgestart, Eventure carpool, waar je plekjes in je eigen auto beschikbaar kan stellen of juist om een plekje kan vragen. Wanneer je je eigen auto aanbiedt bij kleinere evenementen is er soms wél overleg mogelijk over een reiskostenvergoeding.

Kan ik met vrienden werken?

Het is super leuk en gezellig als jij samen met je vrienden kan werken op een gaaf evenement. Om deze reden mag je altijd in de opmerkingen doorgeven met wie jij graag zou willen werken. Wij zullen vervolgens ons best doen om jullie samen in te delen, maar kunnen natuurlijk niet beloven dat dit altijd lukt!

Waar kan ik een (nieuw) Eventure pasje krijgen?

Wanneer je nog geen pasje hebt gekregen of je pasje kwijt bent geraakt, moet er een (nieuw) pasje voor je aangemaakt worden. Je kan dit op het evenement zelf, voordat je dienst begint, aangeven bij een van de Eventure werknemers bij de cabin. Zij zullen een nieuw pasje voor je aanmaken. Wanneer het je eerste pasje is, hoef je hier niks voor te betalen. Wanneer je je pasje kwijt bent geraakt, wordt er 5 euro van je loon afgetrokken. Let dus goed op je pasje!

SALARIS

Wanneer kan ik mijn loon verwachten?

Het evenement zit erop! Tijd voor de uitbetaling. Wanneer je je salaris precies kan verwachten is afhankelijk van het evenement. De uiterlijke datum kan je terugvinden in de briefing. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat jouw salaris tussen de 3 á 4 weken op je rekening staat. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan vooral contact op met het kantoor door te bellen naar 024-3603121. Wij zullen samen met je meekijken naar de oorzaak!

Wat is David Payrolling?

David Payrolling is een payrollbedrijf dat alle zaken rondom het tekenen van je contract en het uitbetalen van jouw salaris regelt. Wanneer je wel uitbetaald hebt gekregen, maar geen loonstrookje hebt ontvangen, mag je contact opnemen met David Beloont. Wanneer je loonstrookje inhoudelijk niet klopt, mag je contact opnemen met ons kantoor. Zo kunnen wij het probleem voor je oplossen. Dit kan je doen door even naar kantoor te bellen op 024-3603121 of door te mailen naar naar info@eventure.nl

Hoe kan ik mijn loonheffingskorting aanpassen?

Om je loonheffingskorting aan of juist uit te zetten, mag je contact opnemen met ons payrollbedrijf David Beloont B.V.. Dit doe je door dit formulier te downloaden en in te vullen en vervolgens te mailen naar eventure@wijzijndavid.nl. Hier worden jouw wijzigingen zo snel mogelijk doorgevoerd. Wat loonheffingskorting precies is en wanneer je dit aan of juist uit zet, staat hier duidelijk uitgelegd.

Mijn loonstrookje klopt niet. Wat nu?

Wanneer je loonstrookje inhoudelijk niet klopt, mag je contact opnemen met ons kantoor. Dit kan telefonisch op 024-3603121 of door te mailen naar info@eventure.nl. Samen met jou zullen we kijken naar wat er precies niet klopt en hoe dit opgelost kan worden.

AFMELDING EN ONTSLAG

Hoe kan ik mij afmelden voor evenementen?

Wat jammer dat je niet meer mee kan! Het kan natuurlijk altijd zijn dat er iets tussenkomt of dat je ziek wordt. Om je af te melden voor een evenement bel je altijd naar kantoor op het telefoonnummer 024-3603121. Het is niet mogelijk om je af te melden via de mail of via Whatsapp.

Kan ik mijn beschikbaarheid nog aanpassen?

Het kan zijn dat je jezelf op beschikbaar hebt gezet, maar bij nader inzien toch niet kan. Geen probleem! Als je nog niet ingepland staat, is het altijd mogelijk om je beschikbaarheid aan te passen via de Eventure app of telefonisch op het telefoonnummer 024-3603121 . Wanneer je al wel ingepland staat is het alleen mogelijk om je telefonisch af te melden op het eerder genoemde telefoonnummer.

Ik wil ontslag nemen. Hoe doe ik dit?

Heb je een nieuwe baan gevonden? Of past Eventure even niet meer in je planning? Dan moet je soms keuzes maken. Als  je ontslag wil nemen, doe je dit door een mailtje te sturen naar info@eventure.nl. Je wordt dan op inactief gezet in ons systeem. Afscheid nemen bestaat niet, dus mocht je na een tijdje weer aan de slag willen, kan je altijd even bellen naar kantoor!

Join our festival crew!

0